SHANTYCAFE

klik op het affiche voor een grotere weergave

10de Shantycafé van De Vechtse Parlevinkers

Op zondagmiddag 3 april organiseert het shantykoor ‘De Vechtse Parlevinkers’ uit Maarssen van 15.00 uur tot 18.00 uur voor de tiende keer een shantycafé.

Nu  in paviljoen “De Wilgenplas”, Maarsseveensevaart 7c,  3601CC Maarssen.

Vanwege het succes van eerder gehouden shantycafés organiseren de Parlevinkers weer opnieuw deze samenzang.

Bij een shantycafé staat de bezoeker centraal. Muzikanten, accordeonisten en slagwerkers van De Vechtse Parlevinkers en ook die van andere shantykoren zijn aanwezig om samen met u muziek te maken en u te ondersteunen bij het zingen van shanties en zeemansliederen. U hoeft de teksten van de liederen niet uit het hoofd te kennen, want die worden op een scherm geprojecteerd.
Wilt u meezingen?? Dat kan!!! U bent van harte welkom.

We nemen u mee op de woelige baren en gaan er weer een fantastisch feest van maken.

De toegang is gratis.

De Vechtse Parlevinkers zijn op zoek naar nieuwe zangers, die ons koor komen versterken. Bent u geïnteresseerd, meldt u dan aan via ons e-mailadres: info@parlevinkers.nl of kom naar een van onze oefenavonden.
Neem voor het bezoeken van een oefenavond contact op met een van onze dirigenten: Arie Vijfvinkel 06 16 67 09 69 of Henk van Amerongen 06 41 09 56 26
Het koor oefent 1x per veertien dagen op maandagavond van 19.30u. – 21.30u.  in Paviljoen De Wilgenplas, Maarsseveensevaart 7c  3601CC Maarssen.