Shantyfestival in Ankeveen

Optredens om

 

12.30 op Podium 2 (restaurant LEKR)

14.00 op Podium 3 (Theater de Dillewijn)

15.30 op Podium 1 (IJsbaan)

17.00 Grande Finale

 

 

Maar voor dat jullie naar Ankeveen toe rijden hou svp even het volgende in de gaten:

 

Wegafsluiting N236 bij Driemond.

De provinciale weg tussen de A9 (Gaasperdammerweg/afslag Weesp) en Driemond is vanaf 1 juni geheel afgesloten! Dat zal met name voor AHOY Abcoude even een probleem zijn!

Oor de Goudse dames en wellicht ook 3 x Niks en Warmonds Schippertjeskoor doen er verstandig aan als ze via Schiphol en de A9  rijden om dan de A2 tot Vinkeveen te nemen en dan de N201 richting Hilversum. Vervolgens de afslag NEDERHORST DEN BERG en daar na de ophaalbrug/sluis na 500 meter rechtsaf (ANWB bord Ankeveen) U rijdt dan bijna tegen Ankeveen aan.

(of via A12 richting Utrecht en dan A27 tot aan Hilversum)

 

Wegafsluiting Zuidereinde ’s-Graveland.

Voor wie vanuit de richting Utrecht A27 aanrijden krijgen met een omleiding te maken: Aan het eind van de Diependaalselaan in Hilversum de omleidingsroute richting Noordereinde ’s-Graveland (met de letter N aangegeven). U komt dan vanzelf op de Smidsbrug in ‘sGraveland uit, waar u rechts af slaat en vervolgens de eerste kruising links af (bij cafe Bollie Blooper) ook dan komt u in Ankeveen uit.

 

Ankeveen is maar een klein dorp en kent geen grote parkeerterreinen… Aan de zuidkant van Ankeveen is een mogelijkheid in een weiland alsmede langs de weg. Langs het Hollands End (noordzijde) zal ook een weiland beschikbaar komen. Het dorp zal verkeersluw gemaakt worden middels een afzetting. Uiteraard zal laden/lossen van muziekinstrumenten (en meerijdende koorleden)door de verkeersregelaars goed gevonden worden, maar veel parkeerruimte binnen het autoluwe dorp zal er niet zijn.. Maak dus aub gebruik van de parkeerweilanden Vanaf de afzetting tot de ijsbaan is een 800 meter. De afstand tussen de drie podia is maximaal 400 meter.